Thuiskomen bij jezelf  Leven vanuit je hart
Wellness Body Worker
Tantra Massages & Vorming : LUC ESCOT TANTRA ENCOUNTER 

Wellness Consultants Body & Soul
Ondernemingsnummer Luc  : 0879.650.636
MASSAGES EN SCHOOL VOOR TANTRA

Welkom op deze site van het samenwerkingsverband Luc Escot en Veerle Weyns
Misschien kom je weldra ook naar mijn studio.

Ons samenwerkingsverband  ontvangt  geen cliŽnten maar gasten. In mijn studio kun je massages krijgen, en workshops beleven. Ik leer de Tantramassages aan. Geen tijdsdruk, en geen routine. Voor elke van onze gasten is er gemiddeld 3 uur beschikbaar. Ik wil dat iedere massage aan jouw verwachtingen beantwoordt, dat ze volledig is en dat jij, onze  gast,  tevreden is.
In mijn tantra, in mijn massages, workshops en opleidingen gaat het om liefde ervaren : menselijke solidariteit, boeddhistisch compassion, christelijke naastenliefde.
In mijn massages, workshops en opleidingen creŽer ik ruimte voor ontspanning en genieten, voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Wat in jouw leeft, en sluimerend aanwezig is, krijgt gestalte en wordt opgetild in je bestaan zodat het een plaats krijgt en jij jezelf goed voelt.

Om onze gasten beter te dienen vormen Luc en Veerle een samenwerkingsverband voor Tantra.

De Visie.
Tantra is geen religie en ook geen geheel van regels. Het is een visie op het leven die je dagelijks kan inspireren. Deze tantra breekt niet met je opvoeding en met de gewoonten van je omgeving, noch met de westerse traditie en onze spiritualiteit. Ik nodig je uit om te bewaren wat je belangrijk vindt, wat goed doet en je vooruit helpt. Ik nodig je ook uit om met open oog op weg te gaan, te ontdekken, waar te nemen en gewaar te worden en gevoeliger te worden voor waar welzijn en beter leven.
Ik presenteer een tantra, die geworteld is in de authentieke waarden van onze cultuur, die emanciperend zijn voor de persoon en die hem toelaten om met een bevrijd hart te leven en de ander graag te zien. Dat kan moeilijk zijn en je komt voor je grenzen te staan. Je grenzen niet overschrijden, maar je ruimte verkennen.
Tantra is er voor iedereen. Ik wens dat wie die weg wil volgen daar de kans toe krijgt.

Geniet van een heerlijke ervaring aan een eerlijke prijs. Korting voor studenten.

Geld hoeft je weg niet af te sluiten noch een hindernis te vormen ; zo nodig praat erover als je met me voor reservatie in verbinding treedt.

DE WORKSHOPS EN ATELIERS ZIJN GEPRIVATISEERD OF IN KLEINE GROEP
Raadpleeg ook mijn andere sites :
www.lucescot.be

luc.escot@telenet.be
00 32 (0)476 353.937 voor info of afspraak


STUDIOS : GALMAARDEN -  HERSELT - MIDDELKERKE